Marco Hollemans

Nr. 3

Inmiddels bijna 50 jaar woonachtig in Woerden, hier opgegroeid en via Julianaschool en Kalsbeek uiteindelijk de H.T.S. Technische bedrijfskunde afgerond. In bijna alle wijken van Woerden gewoond en nu neergestreken in onze mooie binnenstad. Actief als ondernemer en betrokken bij 2 in Woerden gevestigde bedrijven. Betrokken bij de PKN Woerden, coach bij de hockeyvereniging en in de schaarse vrij tijd zoek ik ontspanning in fietsen en golf.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Ons motto "Samen verder bouwen" is wat mij drijft in de lokale politiek en die voor mij de kern vormt van het CDA. Al in de jaren 90 ben ik actief geworden, toen binnen het CDJA en van daaruit opgegroeid met ons gedachtengoed en kernpunten. Sinds 2014 ben ik actief in de Woerdense gemeenteraad met veel inzet en plezier. Samen eraan werken om onze mooie gemeente verder op te bouwen is wat voor mij centraal staat.

Ik zet mij in voor...

Thema's die dicht bij mij liggen zijn uiteraard het ondernemersklimaat, met ruimte voor bedrijven als belangrijk speerpunt, en daarmee samenhangend werkgelegenheid. Zorgen dat iedereen mee kan doen. De komende 4 jaar wil ik mij graag inzetten voor een dienstbare overheid die luistert naar haar inwoners en samen met hen optrekt. De grote uitdagingen die voor ons liggen, zoals de overgang van fossiele naar duurzame energie, zullen dit vereisen. Alleen samen, waarbij iedereen naar mogelijkheden meedoet, komen we tot een duurzame toekomst voor Woerden.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.