Matthijs Huijmans

Nr. 13

Ik woon sinds een paar jaar in Waterrijk samen met Tineke en onze drie kinderen. Hiervoor jaren in Snel en Polanen gewoond. Twee heerlijke plekke in super leuke wijken van Woerden. Ik ben werkzaam bij de Rabobank als senior-analist. Hobby’s genoeg: Padel, racefietsen, wandelen, fotografie, koken en zo kan ik nog wel even doorgaan! Altijd lekker druk en onderweg!

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Omdat ik me graag wil inzetten, mee wil denken aan een nog beter Woerden. Het hoeft niet altijd op de voorgrond, maar ik wil mijn stem laten horen en meedenken over hoe wij bijvoorbeeld de veiligheid in onze wijken kunnen verbeteren en hoe we de binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk voor iedereen kunnen houden. Kortom, ik wil graag nu meedenken met de toekomst van Woerden!

Ik zet me in voor...

Ik vind het belangrijk dat we kunnen genieten van een mooie en aantrekkelijke stad Woerden. Ik zou willen dat we de recreatieplas verder gaan inrichten, dat we Woerden veiliger maken en dat we van Woerden een stad maken waar het voor alle leeftijdsgroepen heel goed verblijven is!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.