07 december 2021

Top 6 kandidatenlijst GR2022 CDA Someren gekozen


De Somerense afdeling van het CDA heeft tijdens de online algemene ledenvergadering en informatieavond op 6 december de top 6 van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 goedgekeurd.

Op maandag 5 juli jl. hebben de leden van CDA Someren Louis Swinkels gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en hij is hiermee uiteraard nummer 1 van de lijst.

De CDA Someren vertrouwenscommissie, bestaande uit: Toon Bennenbroek, Ben van den Boomen,  Jeannie Coopmans, Esther Hikspoors, Addie Tielen en Jan Zegwaard, heeft richting het bestuur van CDA Someren een unanieme voordracht om voor de plaatsen 2 t/m 6 van de CDA-Kandidatenlijst de onderstaande lijstvolgorde te hanteren:

Plaats 2             Caroline van der Hulst

Plaats 3             Arjan Evers

Plaats 4             Twan van den Boomen

Plaats 5             Ellen Zegwaard

Plaats 6             Henny Driessen
 

Deze lijst is tijdens de ALV op 6 december 2021 per acclamatie goedgekeurd door de leden van CDA Someren. Met dit mooie team kunnen SAMEN WERKEN aan een nog mooier Someren!

Daarnaast hebben de vertrouwenscommissie en het bestuur goedkeuring ontvangen om de rest van de lijst samen te stellen zonder dat er een extra ALV gehouden hoeft te worden.

Daarna zijn er diverse goede discussies geweest over de campagne GR2022, het project “Renovatie milieustraat”, het nieuwe Horecabeleid en het Regioplan Doorontwikkeling beschermd wonen in de Peelregio. Wethouder Swinkels gaf ten slotte een toelichting op de laatste ontwikkelingen in de gemeente Someren en een korte doorkijk van de campagne die in de steigers staat.

De eerstvolgende informatieavond is op maandag 10 januari 2022. Aanmelden hiervoor kan via [email protected].
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.