20 juni 2016

Bert van Keulen vrijwilliger van het Jaar

Het CDA in Werkendam koos afgelopen week haar vrijwilliger van het jaar.

Wethouder Matthijs van Oosten overhandigde Bert van Keulen (76) uit Hank de precieuze prijs van EUR 200 die daarvoor beschikbaar is gesteld.

De heer van Keulen was voorgedragen door het Rooms Katholiek parochiekoor uit Hank. Vooraf was gevraagd om aan te geven waarom de voorgedragen vrijwilliger deze prijs verdient.

De lijst v‚Äčan Bert van Keulen bleek indrukwekkend;

brengt koorleden  van het parochiekoor die slecht ter been zijn naar de repetitie en weer naar huis.zorgt met een team voor de wekelijkse invulling van een organist in de vieringen.zorgt ervoor dat het muziekinstrument bij elke repetitie aanwezig is in het uivernest, vanuit de kerk en bij bijzondere diensten.zingt eenmaal per maand in wooncentrum de Dotter en verpleeghuis Aernswaert.4 jaar bestuurslid van het kerkbestuur van de parochie Maria Onbevlekt ontvangen.27 jaar lid van het parochiekoor, waarvan vele jaren als secretaris.35 jaar secretaris en was medeoprichter van vogelvereniging Biesboschkneuterke.48 jaar bestuurslid en secretaris van de Hankse wandelvierdaagse.


Het CDA is trots dat in onze gemeente zoveel mensen op een of andere manier vrijwilligerswerk doen; in het verzorgingshuis, in de kerk, op het sportveld, bij een vereniging. Vaak gaat het om mensen die zich al vele tientallen jaren inzetten voor de samenleving.

We zijn deze mensen enorm dankbaar voor al hun vrijwilligerswerk in onze gemeente.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.