13 februari 2023

Valentijn 2023

14 Februari 2023

Valentijnsdagactie CDA Schagen  in het teken van hulp aan Oekraïne

Het CDA-Schagen zet elk jaar op Valentijnsdag mensen en organisaties in het zonnetje die belangrijk zijn voor anderen. Dit keer gaan zij langs mensen en organisaties die zich belangeloos ingezet hebben bij hulp aan- en in opvang van Oekraïners. Deze mensen worden verrast met een heerlijke traktatie.

CDA Wethouder Puck de Nijs: “Er zijn zoveel mensen in de gemeente Schagen die hun hart laten spreken en iets belangrijks voor anderen willen betekenen.  Voor het CDA-Schagen zijn deze mensen het cement van onze samenleving, daarom willen wij hen eens extra in het zonnetje zetten. We merken elk jaar weer dat een kleine blijk van waardering op prijs wordt gesteld. Voor ons is het ook erg leuk om te doen. Naastenliefde lijkt soms zo ver weg, maar is dikwijls ook heel dichtbij.”

Deze actie is een jaarlijkse traditie op Valentijnsdag. Eerder voorzag het CDA-Schagen op deze manier de docenten van alle basisscholen, de hulpverleners, de veehouders, de chauffeurs van buurtbussen en zorgverleners van een smakelijke blijk van waardering.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.