Puck de Nijs - Visser

Raadslid

Puck de Nijs - Visser

Telefoon: 06 22 48 55 77

Email: puckvisser80@hotmail.com

 

Persoonlijk:

Mijn naam is Puck de Nijs – Visser samen met mijn man, zoon en dochter woonachtig in Warmenhuizen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met het gezin erop uit te trekken, we gaan graag naar het bos of strand.

Opleiding/werk:

Nadat ik in 2014 mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool te Leeuwarden met succes heb afgerond, ben ik gaan werken als Assistent Hoofd Huishouding bij Hotel Okura te Amsterdam. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Tot mij een baan dichterbij werd aangeboden als Hoofd Huishouding bij Restaurant Hotel Merlet te Schoorl, waar ik tot op heden nog steeds met veel plezier werk.

Nevenactiviteiten

Van jongs af aan ben ik graag actief betrokken bij mijn gemeenschap, dit begon als leiding bij een Jeugdvereniging. Sinds 2016 ben ik lid van de oudercommissie bij de Stichting Kinderopvang Harenkarspel.

Waarom CDA?

Sinds ik in november 2016 deel heb genomen aan de cursus politiek actief, ben ik mij zeer gaan interesseren in de gemeente politiek. Door de cursus ben ik in contact gekomen met het CDA Schagen. Na een goed gesprek met Jelle Beemsterboer, wilde ik mij heel graag aansluiten bij het CDA.

Het CDA is een geweldige groep mensen die zich vol passie en bevlogenheid inzet voor de inwoners van de gemeente Schagen. Deze drive heeft mij ook gegrepen! Ik wil mij ook graag inzetten voor alle inwoners van de gemeente Schagen en het verschil maken.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.