29 april 2019

CDA-lijsttrekker Esther de Lange komt naar Veenendaal

CDA-lijsttrekker Esther de Lange spreekt op woensdagavond 8 mei over een aantal Europese onderwerpen in het Perron in Veenendaal. Ze komt op uitnodiging van CDA Veenendaal. De CDA-afdeling nodigt heel Veenendaal uit om hierbij aanwezig te zijn.

Inmiddels staan de verkiezingsborden voor de Europese verkiezingen weer verspreid door Veenendaal. Op het bord staat ook het affiche van CDA en lijsttrekker Esther de Lange. De Lange komt op woensdag 8 mei van het bord af om in levende lijve haar visie over Europa toe te lichten. Ze bespreekt onder meer: ‘De Kloof, of Europa nog wel van ons is?’, ‘Brexit, komt er nog een eind aan?’ en ‘Veenendaal versus China en Turkije’.

Esther de Lange is lijsttrekker voor het CDA-fractie in het Europees Parlement waarvoor op 23 mei verkiezingen zijn. Bovendien is ze vice-voorzitter van de EVP-fractie, waarin Christendemocratische partijen uit heel de Europese unie zijn verenigd.

Het programma in het Perron aan de Sportlaan in Veenendaal begint om 20:00 uur en duurt tot ca. 21:30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden via Facebook of Twitter (@CDAVeenendaal) of door een e-mail ( [email protected] ) wordt op prijs gesteld.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.