22 december 2022

CDA Opschoonactie levert waardering

Tijdens de verkiezingen begin dit jaar ging het CDA Veenendaal de wijk in. Om niet alleen in gesprek te gaan met inwoners, maar ook om iets praktisch te kunnen betekenen voor de wijk. Zo werden het afgelopen jaar straatnaambordjes schoongemaakt en een schuurtje in West ontdaan van lelijke graffiti teksten.

Spons en emmer
Helaas is dit schuurtje maar een paar maanden schoon gebleven. Want onlangs stonden er weer lelijke teksten op ditzelfde schuurtje. Reden voor het CDA om snel actie te ondernemen en dus weer langs te gaan met spons en emmer! 
Een buurtbewoner waardeerde de actie enorm, kwam zelf nog met sponsjes en een emmer met warm water en kon het niet laten om in de buurtapp te melden dat het schuurtje weer schoon is met dank aan het CDA.

Maak kennis met je buren
Harold Schonewille, fractievoorzitter CDA Veenendaal: "Verrommeling van de buurt maakt dat buurten ongezelliger én onveiliger worden. Het CDA wil dat mensen zich in hun buurt op hun plek voelen, dus wilden we hier opnieuw een voorbeeld stellen. We zijn blij dat buurtbewoners dit zo waarderen. Onze oproep: investeer in contact met je buren, vooral als er niets aan de hand is. En spreek je buurtbewoners aan op hun gedrag als dat nodig is."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.