Kom in actie!

Onze samenleving heeft jou nodig!
Samenleven dat gaat niet alleen om ik of jij, maar vooral om wij. Samenleven doe je niet alleen, dat doen we samen, als een team. Daar hebben we jou voor nodig, jij bent aan de bal!  Samen voor Molenlanden, dat is onze campagne, niet alleen in verkiezingstijd, altijd! 

Jij bent aan de bal!

KOM IN HET TEAM

Mee doen kan op allerlei manieren. Denk mee, discussier mee, ga in gesprek. Dat kan in je buurt in de straat, online, maar wellicht ook als raadslid of in het bestuur.

We doen samen een appèl. Ga mee op pad in elk dorp en straat. Onze samenleving heeft mensen zoals jij nodig. 
Wij zetten ons in, nu en voor de toekomst. Voor een samenleving waarin iedereen er toe doet. Kom ook in actie. Sta op. En spreek je uit. Want samen zijn wij de samenleving.

Word social media ambassadeur

Ben jij actief op een of meerdere social media kanalen? Wil jij je als CDA supporter je accounts gebruiken om te reageren op CDA nieuws en acties? Doe het gewoon en laat het ons weten! Het online gesprek is belangrijker dan ooit.  

Meld je aan, kom in het team! Via de team CDA Molenlanden-app blijf je betrokken en op de hoogte; handvatten om vrienden en kennissen te motiveren om te reageren, mee te praten en in het stemhokje te kiezen voor de samenleving. 

Onze samenleving heeft jou nodig!

Steun ons en doneer

Met uw steun kunnen wij onze idealen omzetten in daden. Elk bedrag is welkom.

Word lid

Als lid maak je het CDA sterker in de strijd voor onze idealen, hoe groter onze partij, hoe meer we van onze kernwaarden kunnen realiseren.

Het CDA staat voor een samenleving waarin we naar elkaar omzien, waarin iedereen zijn talenten inzet en waarbij we de wereld op een goede manier beheren en doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Het CDA wil de samenbindende kracht van onze samenleving versterken. Het CDA Molenlanden wil daar samen met jou werk van maken.

Met jouw steun als lid van het CDA werken we samen aan die mooie samenleving. Daarnaast maak je als lid actief deel van onze partij: je beslist mee over de koers door te stemmen over ons verkiezingsprogramma en onze kandidaten. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.