Groot-Ammers

Enkele prioriteiten die CDA Molenlanden voor Groot-Ammers gesteld heeft:

Jeugd en sport

We werken aan een samenleving die solidair is, helpt en recht doet aan kwetsbaren. Denk hierbij aan het in stand houden van de Huizen van de Waard. Aandacht voor leefbaarheid: hoe gaan wij om met de jeugd in onze Groot-Ammers, hebben zij een plek? Wij kiezen voor voldoende mogelijkheden om sport te kunnen beoefenen. Sporten is gezond, heeft een verbindend en verzoenend karakter. 

Voorstraat, sluipverkeer en oversteekplaatsen

We willen mobiliteit vergroten voor jong en oud: fietsers beschermen en sluipverkeer weren. De verkeersproblematiek op de Voorstraat moet opgelost worden. We willen veilige oversteekplaatsen maken en wandel- en fietspaden aanleggen. Met buurtpreventie willen we misdaad voorkomen.

Groenvoorziening

Wij hebben de opdracht zorg te dragen voor de schepping. Dit betekent onder andere bijzondere aandacht voor duurzaamheid, voor de inrichting van ons gebied, voor aandacht voor een circulaire economie. Aandacht voor de groenvoorziening en daar waar noodzakelijk en indien mogelijk opnieuw inrichten naar de eisen van deze tijd, hierin ondersteunen wij van harte het idee van de klankbordgroep.
 

Onze mensen:

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.