Belinda Elfrink

Wethouder: Werk en inkomen, Economie, Recreatie en Toerisme

Belinda Elfrink, is van huis uit jurist. Geboren en getogen in Zevenaar, waar ik 20 jaar heb gewoond en sinds enkele weken weer woon. Tevens heb ik, met een uitstapje naar een andere stad voor de studie, ruim 20 jaar in Lobith gewoond. De fusie tussen gemeente Zevenaar en gemeente Rijnwaarden is mij dan ook op het lijf geschreven want beide gemeente ken ik goed en bij beide gemeenten ligt mijn hart.

Waar ga je je namens het CDA Zevenaar de komende vier jaar voor inzetten?

Ik ben trots op het verkiezingsprogramma van CDA Zevenaar en wil dat ook gaan uitvoeren. Dan gaat het om rondkomen, zorg, voorzieningen, verenigingsleven, wonen, werk en vervoer. Belangrijke zaken voor de nieuwe gemeente Zevenaar. Krachtige dorpen met veel betrokkenheid, voorzieningen die het dorp nodig heeft en zeer belangrijk: een bruisend verenigingsleven.
Daarnaast een stevige stad met een regiofunctie waarbij voorzieningen horen zoals een ziekenhuis, voortgezet onderwijs en theater. Eén sterke gemeente. Om dat te kunnen garanderen moet een aantal zaken georganiseerd worden door de gemeente. Maar daarbij willen we ook onze inwoners uitdagen om zelf met goede ideeën te komen. Ik nodig je/ u daarom uit op facebook of via de website te reageren. https://www.facebook.com/cda.zevenaar of https://www.cda.nl/gelderland/zevenaar/

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.