Arjan Veldhuizen

5. kandidaat

Arjan Veldhuizen (1960) woont sinds 1993 in Zuid, is getrouwd en heeft een dochter. Ik ben geboren in Doorn, Utrecht. Daar heb ik bijna 20 jaar gewoond. Na de middelbare school ben ik gaan studeren in Utrecht voor chemisch analist.  Die studie heb ik na het behalen van het HBO diploma voortgezet in de avond voor de richting HTO-chemie (ing.), gevolgd door de post HBO opleiding Bedrijfskunde en Informatie technologie. Na mijn werk op de Universiteit Groningen in het kader van een onderzoek naar stralingsbelasting en als hoofd laboratorium bij Ingenieursbureau Oranjewoud te Lelystad ben ik nu werkzaam als Technisch Manager bij Eurofins-Analytico in Barneveld.

Sinds 2012 ben ik lid van de steunfractie van het CDA in Zeewolde. Daarvoor was ik fractiemedewerker van het CDA in Velsen (NH). 

De komende periode is de focus op meer 'wij' dan 'ik'; de impact van de toeslagenaffaire, coronacrisis en de ik samenlevingvragen om nieuwe initiatieven; in de woningmarkt, hoe we elkaar bejegenen en welke verwachtingen we van alkaar n=mogen hebben. Maar ook voor kansen, voor jongenr en ouderen op (vrijwilligers)werk en woning, een veilige omgeving voor schooljeugd (drugs) en in het verkeer (duidelijke wegen)..

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.