Elise Hordijk

Kandidaat

Mijn naam is Elise Hordijk (1998). Ik ben geboren in Harderwijk en opgegroeid in Zeewolde. Na het behalen van mijn Havo diploma, ben ik bedrijfskunde gaan studeren aan Hogeschool Utrecht. Aan het einde van dit studiejaar (2021) hoop ik deze opleiding af te sluiten.  

Op mijn 18e ben ik lid van het CD(J)A geworden. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 stond ik op de verkiezingslijst van het CDA ​Zeewolde (nummer 10). De afgelopen jaren ben ik assistent van de gemeentelijke fractie geweest en neem ik deel aan de steunfractie. Daarnaast ben ik momenteel assistent van de provinciale fractie van CDA Flevoland en ben ik sinds september 2020 voorzitter van CDJA Flevoland. ​Daarmee zit ik in het Algemeen Bestuur van CDA Flevoland. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 ​sta ik op de staartlijst van CDA Flevoland (nummer 52).

CDA Zeewolde is van mening, dat de jongeren de toekomst moeten krijgen die ze verdienen. Hier zet ik mij in het bijzonder voor in. Veel studenten vertrekken uit Zeewolde gedurende het volgen van hun studie. Helaas komen er maar enkele terug. Hier moet (natuurlijk) verandering in komen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.