Elise Hordijk

6. Kandidaat

Mijn naam is Elise Hordijk (1998). Ik ben geboren in Harderwijk en opgegroeid in Zeewolde. Na het behalen van mijn Havo diploma, ben ik bedrijfskunde gaan studeren aan Hogeschool Utrecht. Inmiddels heb ik mijn diploma binnen, ben ik een jaar gaan werken en ben ik van plan in september aan een master te beginnen. 

Op mijn 18e ben ik lid van het CD(J)A geworden. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 stond ik op de verkiezingslijst van het CDA ​Zeewolde (nummer 10). De afgelopen jaren ben ik assistent van de gemeentelijke fractie geweest en neem ik deel aan de steunfractie. Daarnaast ben ik momenteel assistent van de provinciale fractie van CDA Flevoland, ben ik voorzitter van CDJA Flevoland en zit ik in het Algemeen Bestuur van CDA Flevoland. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 ​stond ik op de staartlijst van CDA Flevoland (nummer 52) en deze gemeenteraadsverkiezingen mag ik ook weer een mooie plek op de CDA lijst innemen, namelijk nummer 6. 

CDA Zeewolde is van mening, dat de jongeren de toekomst moeten krijgen die ze verdienen. Hier zet ik mij in het bijzonder voor in. Veel studenten vertrekken uit Zeewolde gedurende het volgen van hun studie. Helaas komen er maar enkele terug. Hier moet (natuurlijk) verandering in komen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.