13 januari 2022

CDA presenteert kieslijst met 40 kandidaten

CDA presenteert kieslijst met 40 kandidaten

Op de druk bezochte online algemene ledenvergadering van het CDA Den Bosch is door de leden de kieslijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

De 40 kandidaten tellende kieslijst bevat een mooie mix van mannen en vrouwen, jong en oud, ervaren personen en aanstormende talenten, waarbij bovendien alle wijken en dorpen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch vertegenwoordigd worden.

Lijsttrekker Marianne van der Sloot: “We hebben een prachtige en super enthousiaste groep, die staat te popelen om voor de stad en de wijken te werken. Ik ben er trots op om met zo’n topteam aan de slag te mogen gaan!”

Ook presenteerde het CDA het verkiezingsprogramma "Met vertrouwen in de toekomst". Het CDA wil, juist in deze tijd, bouwen aan een sterke samenleving waarin er aandacht is voor elkaar, waarin mensen tot hun recht komen en waarin het goed en veilig leven is.

De inhoud van het programma zal de komende weken bekend worden gemaakt via de website en social-mediakanalen van het CDA Den Bosch.

Onze kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.