Beste kiezers van onze gemeente ’s-Hertogenbosch,

We leven in bijzondere tijden. Door de coronatijd, met alle onzekerheden, de quarantaines, de eenzaamheid en het missen van het gewone leven. Het is allemaal anders en het vraagt heel veel van ons allemaal. Daar waar we aan het begin van deze pandemie dichter bij elkaar kwamen, lijkt het dat we nu verder van elkaar staan dan ooit. Verschillen in meningen worden vergroot, en door de (sociale) media nog groter gemaakt. Is dat wat we willen zijn? Waar is het ‘samen’?

Dít is voor mij de reden om aan de slag te willen voor onze mooie gemeente. Nu kunnen we het verschil maken door mensen samen te brengen. En elkaar houvast te geven. In mijn omgeving hoor ik dat veel mensen daar behoefte aan hebben. Samen een stip op de horizon zetten, waar we naartoe werken. Dat is wat we moeten doen. En wat ik wil doen als lijsttrekker van het CDA in ’s-Hertogenbosch. Want een gemeente bestuur je niet op de korte termijn. Het gaat niet om het ‘scoren’ op sociale media of in de krant. Onze uitdagingen zijn veel groter dan dat.

Het is tijd om te kiezen voor lange termijn oplossingen. Plannen maken voor onze wijken en dorpen die ook impact gaan hebben op de volgende generaties. Persoonlijk maakte de geboorte van ons zoontje een paar maanden geleden dit nóg duidelijker. Want voor wie doen we dit nou allemaal? De grote veranderingen ga ik misschien niet eens meemaken. Maar de volgende generatie wel. Daar zit onze verantwoordelijkheid. Want we hebben de stad gekregen van alle mensen voor ons, nu is die van ons, en wij geven hem weer door.

En we kunnen veel doen: het oplossen van het tekort aan betaalbare woningen, het investeren in duurzaamheid, leefbaarheid in de buurten en in de zorg.

We hebben als CDA plannen opgehaald in de samenleving, bij veel verschillende mensen en organisaties. Samen met onze leden en kandidaten hebben we er een geheel van gemaakt, onze visie voor de komende jaren. Onze stip op de horizon.

Leest u mee? En doet u mee? Ons team wil samen met u aan de slag. Voor onze gemeente. In ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Nuland, Vinkel, Empel, Engelen, Bokhoven, Gewande, Kruisstraat, Orthen en alle andere buurten.

Met vertrouwen in de toekomst!

Namens Team CDA ’s-Hertogenbosch,

Marianne van der Sloot, Lijsttrekker

Met vertrouwen in de toekomst

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.