03 februari 2023

Frank Burgers uit Den Bosch is kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen!

Frank Burgers uit Den Bosch is kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen. We zijn trots weer zo'n goede kandidaat te kunnen leveren! Frank stelt zich voor: 

Mijn naam is Frank Burgers. Getrouwd met Isabel, vader van 2 jonge kinderen en wonend in de binnenstad van Den Bosch.

De afgelopen 30 jaar heb ik op 3 continenten gewoond en gewerkt. Gedurende die tijd heb ik veel mooie ervaringen opgedaan; van werken voor internationale en lokale overheden tot werken voor grote en kleine bedrijven. Bezig zijn op het scheidsvlak van maatschappij en bedrijfsleven heeft mij altijd geïnspireerd.

In 2021 ben ik met mijn gezin teruggekomen naar Den Bosch. Ik wou mijn kinderen ook de fijne jeugd geven die ik zelf in Noord Brabant heb ervaren. Den Bosch is daarbij mijn bakermat, de plek waar ik thuis ben.

Christen democratie en maatschappelijke betrokkenheid zijn er bij mij echt met de paplepel ingegoten. Waar het vroeger ging om rentmeesterschap en gemeenschapszin, gaat het nu vaker over duurzaamheid en brede welvaart. Oude of nieuwe beschrijvingen, het zijn onderwerpen die mij raken en waarvoor ik me wil inzetten.

Erg leuk dan ook dat ik namens CDA Den Bosch kandidaat mag zijn voor de Provinciale Staten. Mijn inzet: een sterke Bossche Regio en een sociaal en economisch gezond Noord Brabant.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.