Desirée Brouwer-de Geus

Steunfractielid

Ik ben een belangenbehartiger met passie die graag zoekt naar hoe dingen beter kunnen worden, eerlijk, rechtvaardig en in het belang van alle partijen.

Samenwerken is daarbij cruciaal en ik hoop daarom een verbindende schakel te zullen zijn tussen de verschillende partijen, binnen en buiten de gemeenteraad. Ik verdiep me graag goed in de onderwerpen die aan de orde komen of zijn.

Als steunfractielid krijg ik inmiddels al een beeld bij wat het werk als gemeenteraadslid inhoudt. Mijn studie ligt op het terrein van de psychologie/pedagogiek en management/organisatie. In combinatie met een flinke dosis levenservaring verwacht ik mijn steen bij te kunnen dragen voor de belangen van de inwoners van Brummen.

Ik ben 56 jaar, bijna 35 jaar getrouwd en we hebben 3 volwassen getrouwde kinderen en een kleinkind.

Vanuit Zuid- Holland zijn mijn man en ik vorig jaar, vanwege gezondheidsredenen, naar Brummen verhuisd en dat doet ons erg goed.

In mijn vorige woonplaats was ik actief in de Adviesraad Sociaal Domein. Daar heb ik het Schone Lucht Akkoord op de gemeentelijke agenda weten te zetten.

Mijn ervaring ligt op diverse terreinen van het Sociaal Domein via (vrijwilligers-)werk, mantelzorg en PGB. Bijzonder was de reis die we maakten naar Noorwegen om daar te onderzoeken hoe de zorg georganiseerd was. Daarvan hebben we een film gemaakt en presentaties in heel Nederland gegeven.

Mijn keuze voor het CDA is duidelijk; Christelijk vanuit de normen en waarden en iedereen hoort erbij!

 

01-02-2022

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.